joi, august 21, 2008

3 Observatii


Observatie nr.1 (Cocalari highstyle)

Ai 13-14 ani (psihici) si vrei sa fi adevarat. Nu prea te atrag cocalarismele si desi esti si tu un apartenent vrei ceva mai mult , nici o problema avem solutia :

Utilizeaza unul din aceste nume pentru a-ti denumi profilul de haifaiv : Ecstasy Girl , Cocaine Boy , XtC , si nu in ultimul rand Cocaine Cowboy Nemilosul (trist ,dar este un specimen real). Afirma-te tineret roman !


Observatie nr.2 ( Înţelepţi si harm reduction )

Esti “vegetarian/herbalist” si privest utilizatorii de sintetice cu scarba / frica ? Nici o problema , suntem aici sa te lamurim.

Practic este less damaging sa consumi un cristal de THC decat sa-ti umplii plamanii cu aproximativ 1000 din substantele nedescoperite inca , din fumul de “joint”.

Practic e less damaging sa consumi orice substanta psihotropa filtrata si izolata decat sa consumi produsul vegetal alaturi de alte bacterii posibile.

(Sansa de intoxicatie 35% cu ciuperi , sansa 0% cu acid)

Practic totul al trebui sa se invarta in jurul unei politici harm reduction-iste.(Google it)


Observatie nr. 3 (Personal)

Cioburi si cuvinte frunze.

3 comentarii:

Anonim spunea...

ha.ai revenit.welcome :)

vpr spunea...

Majoritatea cocalarilor au stima de sine foarte scazuta, ceea ce ii determina sa apeleze la tot felul de id-uri, porecle , etc pentru a iesi in evidenta . Parerea mea este ca trebuiesc intelesi intr-un fel sau altul deaorece nu sunt ei de vina pentru ceea ce sunt, ci mai degraba sistemul in care traiesc .

Anonim spunea...

Vreau sa vb cu tine,scorpie ce esti :). Actioneaza cumva! ( amalia_d88@yahoo.com)