marți, martie 25, 2008

Ketamina Pro sau Contra


Introducere

**(Putina chimie la care desigur s-a chiulit)**

Denumire chimica : (±)-2-(2-Clorofenil)-2-(metilamino)cclohexanona

Formula chimica : C13H16ClNO

Masa moleculara : 237.73

Punct de topire (al clorhidratului) : 262-263° C

Ketamina este un anestezic disociativ sintetizat in anii ’60 folosit cel mai des in medicina veterinara. Desi nu este folosita des in scop medical pe oameni datorita episoadelor psihedelice induse pacientilor, isi gaseste totusi o utilizare in anumite operatii datorita faptului ca nu inhiba circulatia/sistemul respirator.

In scop recreational este prizata sub forma de pulbere alba iar pentru scopuri terapeutice sau psihedelice este administrata intramuscular.

Efectele variaza (la doze mici) de la “gandire visatoare”,”neindemanatic”,”miscari robotizate”,cateodata “sentimente erotice”,sociabilitate crescuta, si o oarecare simt al “vederii lumii intr-un mod diferit” pana la (doze mari) greata , mobilitate redusa , disociere completa , accesarea unor realitati diferite, NDE(Near death experiences),viziuni impresionante,inconstienta.

Ketamina este de asemenea cunoscuta ca fiind unul din PUTINELE droguri psihedelice care produce o dependenta psihica, si nu sunt iesiti din comun consumatorii care o folosesc mai mult de 1 data / zi .

Cristalizarea se produce ca in imaginea de mai sus (este doar 1 din metode)

1 seringa (5-10ml)2 farfurii plate sunt necesare si bineinteles un cuptor cu microunde.

Ketamina este pusa pe o farfurie care OBLIGATORIU trebuie acoperita cu cealalta (altfel riscati sa se imprastie toata)

3-12 minute la microunde (in general dupa 3 minute se cristalizeaza aprox 5 ml , pentru fiecare 5 ml adaugati inca 3 minute) dureaza procesul si este bine ca intre farfurii sa aveti un obiect mic care sa le desparta astfel incat sa nu fie suprapuse exact si sa aibe un punct prin care aburul sa poata iesi.

Dupa ce observati ca nu mai exista lichid folositi o spatula, card , lingura pentru a razui cristalele de ketamina pe o foaie de revista (lucioasa) sau direct intr-un recipient.

Presati-le pentru a crea o pudra fina gata pentru prizat.

(Deasemeni metoda mai simpla dar “lenta” este aceea de a folosi o tava foarte alungita pusa pe calorifer pana dimineata. Cristalizare lenta si oarecum mai eficienta dpdv al cantitatii obtinute.)

Dozaj

In functie de concentratie , forma de administrare,etc dozele recreationale se extind de la 30 – 300 mg.

In cazul prizarii dozajul este urmatorul :

Doza usoara 15-30mg

Doza medie 30-75mg

Doza puternica 60-125mg

K-hole 100-250mg

Efectele apar in 1-15 minute

Dureaza timp de : 45-60 minute

Efectele de dupa dureaza : 1–3 ore

In cazul injectarii IM :

Doza mica 15-30mg

Doza medie 25-50mg

Doza puternica 40-100mg

K-hole 60-125mg

Efect anestezic(inconstienta) 100-200mg.

Efectele apar dupa : 1 -5 minute

Dureaza timp de : 30-60 minute

Efectele de dupa : 2-4 ore

Pret

Pe piata romaneasca diverse sortimente de ketamina sunt vandute la preturi diferite in functie de persoana de la care este cumparata. Pretul mediu al strazii pentru 1g de ketamina cristalizata este de aprox 60-80 RON in functie de calitate. Sunt foarte multi medici veterinari care vand la preturi mult mai mici flacoane de ketamina la preturi de aprox. 50 RON , flacoane din care se pot obtine 1-2g de ketamina cristalizata. Datorita furturilor tot mai dese din spital pretul variaza intre 50 RON si 80 RON g cristalizat si 60 RON-200 RON flaconul de ketamina.

Legislatie

Ketamina este o substanta de gradul III (neverificat) iar posesia ei este considerata ilegala (fara reteta/aviz de medic). Pedepsele duc de la amenda la inchisoare(cert este ca pedepsele nu sunt asa de drastice ca in cazul substantelor de gradul II / I dar trebuie luate foarte bine in considerare)

Argou

Substanta : K , Special K , Ketaset , Ketalar , Vitamina K , Lady K , Chei , Cheite

Experienta : Trip , K-ing , K-hole

Lista efectelor ce pot aparea in urma consumului de Ketamina.

Pozitive

Stare de “high” mental si fizic placuta.

Energie.

Euforie.

Senzatie de calm si armonie.

Experiente spirituale cu inteles.

Simt crescut de “legatura” cu lumea (fiinte sau obiecte)

Neutre

Distorsiunea sau pierderea perceptiilor senzoriale.

Halucinatii cu ochii deschisi/inchisi.

Disocierea mintii de corp.

Analgezie,amortire.

Ataxie (Pierderea coordinarii miscarilor)

Pierderea perceptiei temporale.

Puls crescut.

Vorbire ingreunata.

Confuzie, dezorientare.

Experiente in afara corpului.

K-Hole , disociere minte-corp foarte intensa.

Negative

Riscul dependentei

Disconfort nazal la prizare

Disconfort la locul injectiei

Gandire dezorganizata

Paranoia si egocentrism

Greata , voma.

Distorsie cateodata infricosatoare a simturilor

Prezinta potential de accidentare (folosite in medii neadecvate)

Depersonalizare

Pierderea cunostintei.

Diverse

Ketamina blocheaza caile nervoase fara o inhibare semnificanta a sistemului respirator sau circulator, deci este un anestezic foarte bun. O supradoza de ketamina va aduce utilizatorul in stare de inconstienta (ca si intr-o sala de operatie , de aceea este folosita ca anestezic)

Ketamina NU ar trebui combinata cu inhibatori ai sistemului respirator, adica alcool,barbiturice sa Valium. Ketamina a fost folosita fara interactii negative cu: LSD , Cannabis , Oxid de azot , DXM si MDMA desi combinatiile nu sunt recomandate din punctul de vedere al “puterii” ketaminei care in general va suprima celelalte droguri.

Utilizatorii neexperimentati vor fii coplesiti de efectele unor doze puternice desi frica care poate aparea este episodica. Nu ar trebui sa fie consumata mancare cu cel putin o ora si jumatate inainte de utilizarea ketaminei si ar trebui sa fie evitata pentru o perioada chiar mai mare. O senzatie ciudata de “singuratate” poate aparea si astfel multi oameni prefera sa fie aproape de preteni/persoane apropiate.

Dependenta

Un subiect destul de dezbatut si prost inteles desigur.

Ketamina NU produce dependenta fizica.

Persoanele cu acces zilnic la aceasta substanta (si care o utilizeaza , bineinteles) pot dezvolta o obisnuinta.Este de recomandat ca oamenii sa stabileasca o limita clara inainte de a incerca vreodata aceasta substanta pentru a avea un risc mai mic de dependenta.Prietenii deasemeni actioneaza ca indicatoare pentru momentele in care se “depaseste o limita” , intrebatii din cand in cand ce se mai intampla cu dumneavoastra.

Utilizarea zilnica cauzeaza probleme pe termen lung (dezbatute mai jos).

Majoritatea pericolelor sunt subtile : dependenta psihica,paranoia , egocentrism. Majoritatea persoanelor care au folosit ketamina experimenteaza o noua viziune asupra lumii care pare a fii foarte egocentrica si conspirationista. Anumite persoane incep sa vada anumite coincidente,modele repetitive in jurul lor care pot fii sinistre sau uneori desprinse din romane.

Decesele inregistrate din cauza ketaminei sunt FOARTE rare si majoritatea se datoreaza combinarii acesteia cu alte droguri.

Toate faptele mai sus mentionate reprezinta doar un “aperitiv” care duce la adevarata problema si aceea ce se refera la creierul persoanei care foloseste in mod regulat ketamina.

As vrea sa adaug cu aceasta ocazie ca ziaristii/oamenii din mass-media zilei de azi sunt niste inapti , incapabil de exprimare cateodata si care sufera sever de proasta informare.

Este la latitudinea lor exprimarea pe care o folosesc DAR gasesc deranjante urmatoarele cuvinte/replici.

TOXICOMANI (adica “drogatii” ) NARCOMANI (aceiasi tipi).Acesti termeni se regasesc uneori alaturi de numele unor persoane care fumeaza cannabis/hasis. Tantar/Armasar.

STUPEFIANTE. 1 kg de STUPEFIANTE au fost gasite in subsolul unui bloc. Pachetul continea in intregime cannabis... STOP. Cannabisul este un STUPEFIANT , iar cei ce il utilizeaza sunt niste NARCOMANI , TOXICOMANI.

Domnii ziaristi depasesc inteligenta medie , intr-adevar.

Sa nu omit termenul folosit de ei cu multa placere si anume :

ABUZUL DE SUBSTANTE INTERZISE.

A abuza , un termen poate placut auzului dar pe departe de a fii adevarat. Ca exemplu pot sa dau chiar ketamina care este folosita in spital la doze de 100mg + per operatie si nu este un abuz. Dar consumul de 30 mg ESTE !

Mai vreau doar sa adaug stirea absolut penibila a celor de la ProTv:

Băieţii, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, le-au mărturisit oamenilor legii că îşi procurau substanţa interzisă, de la o firmă de salubritate.

Un muncitor s-a gândit să facă un ban, aşa că o vindea ieftin. Tinerii au devenit cumpărători fideli mai ales că, spun ei, nu mai puteau trăi fără să îşi ia doza de halucinogen. Medicii veterinari spun că cei trei s-au jucat cu focul. Substanţa pe care şi-au injectat-o este deosebit de periculoasă. Se foloseşte pentru adormirea animalelor în timpul intervenţiilor chirurgicale. Dacă este utilizată de om, poate provoca şi moartea. Cei trei tineri, împreună cu bărbatul care le furniza drogul, sunt cercetaţi acum de poliţiştii de la Crimă Organizată.”

“Doza de HALUCINOGEN” – Penibil

“jucat cu focul […] substanta este DEOSEBIT de PERICULOASA” – de aceea este folosita in spitale.

“adormirea animalelor” – Anestezierea?!

“utilizata de om,poate provoca si moartea” – P E N I BI L

Inchei scurta izbuncnire anti-societate , anti-mass-media , anti-ratati.

Revenind la problema ceva mai importanta.

Pericole datorate de consumul de Ketamina

(sau “abuzul” daca doresc domnii ziaristi)

Ketamina este similara DXM-ului (Tussine) si PCP-ului (Angel Dust) si este reprezentant al clasei de droguri : Disociative.

Concluziile cele mai importante al utilizarii lor sunt urmatoarele(cititi cu atentie):

· Disociativele cauzeaza fara indoiala daune creierului daca sunt folosite in exces. O doza sub cea necesara anestezie de ketamina, o doza echivalenta de PCP sau o doza de DXM este pe putin la fel de daunatoare ca si “cateva zile de baut incontinuu alcool” si chiar mai mult datorita faptului ca afecteaza anumite zone din creier in mod precis.

· Riscul leziunilor pe creier este din ce in ce mai mare cu cat “high”-ul dureaza mai mult in orice moment. Consumul constant dar moderat este la fel de daunator ca si o doza rara dar puternica.

· Atingerea nivelului de anestezie este supra-solicitant pentru creier.

· Ketamina probabil este cea mai putin daunatoare, PCP-ul cel mai daunator iar DXM-ul undeva la mijloc dar aceasta este o estimare grosolana.

Deasemenea trebuie mentionate “Leziunile lui Onley” sau “Olney’s lesions”. Acestea sunt leziuni pe creier care reprezinta zone de “neuroni arsi” adica tesuturi neuronale distruse in proportie de 99%. Desi inca nu a fost dovedite decat pe animale, oamenii (datorita proceselor neurale similare) sunt foarte susceptibili acestor leziuni deasemeni.(Pt. Mai multde detalii “Wiki it” , “Google it”)

Scenarii : In cel mai bun caz // In cel mai rau caz

Cel mai bun caz

Nimeni nu a observat leziunile lui Onley inca pe creierul uman. Se poate ca aceste daune asupra creierului sa se produca foarte rar anumitor persoane cu probleme neurologice. In cel mai bun caz se produce o “golire” a neurotransmitatorilor “neurotransmitter depletion” , o “resetare”/re regulare a receptorilor sau un fenomen invatat (reflex conditionat) similar cu flashback-urile datorate LSD-ului.

Cel mai rau caz

Toate persoanele care folosesc disociate au sanse sa-si faca daune permanente lobului frontal si temporal. Aceste daune sunt cumulative si se adauga lent cu fiecare doza masiva sau dozaj prelungit. Din pacate nu poti stii niciodata cat este prea tarziu .

Retelele neurale sunt similare unor holograme in care poti sa inlocuiesti sau sa distrugi o parte din ele dar “inertia” va tine lucrurile in frau continuand mai mult sau mai putin corect. In momentul in care se simte o usoara schimbare in aceasta holograma lucrurile devin brusc foarte grave.

Daunele produse acum s-ar putea sa nu apara decat cand imbatranesti. Sunt multe cazuri de pierderi de neuroni: lovituri la cap , presiune arteriale , infectii, trecerea timpului, dar neuronii suprasolicitati poti fi pentru totdeauna slabiti. Peste 30-40 ani se pot dezvolta probleme cu memoria foarte grave. Pare mult timp , dar el trece destul de repede cateodatata.

Realitatea (oricare ar fii aceasta) este pe undeva pe la mijloc.

La urma urmei sunt MULTE cauze potentiale de daune are creierului. Daca activitatile ar fi regulate din perspectiva potentialului negativ asupra creierului MARIJUANA ar fi legala si ALCOOLUL ar fi interzis , iar boxerii ar fii in inchisoare.

Acest blog a fost scris pentru a veni in ajutorul multor tineri din ziua de azi care probabil deja au plecat pe cai gresite. Incercare de a-i ajuta sa constientizeze pericolul care ii paste.

Dozajul a fost prescris pentru a nu se face greseli care pot cauza traume sau uneori chiar moarte (si nu nu aceea cauzata de o imaginara supradoza)

Metoda de obtinere a fost facuta special pentru a impiedica injectiile intramusculare care (dupa cum stiti) pot provoca diverse boli la fel ca si cele intravenoase.Cateodata este nevoie de un rau mai mic pentru a preveni un rau mai mare.

Sunt multi pasi care trebuie facut pentru a aduce la un nivel daunele si a-ti imbunatatii sansele. Dar nu pot sa decid pentru tine , si nici nu as incerca. Tot ce incerc sa fac este sa indic riscul.

Cataratul muntilor este riscant dar nu spun ca nimeni sa nu-l faca.


48 de comentarii:

Anonim spunea...

pro sau contra..nici una nici alta

si totusi dai prea putine info

Anonim spunea...

nu prea am inteles....tu esti impotriva sau pentru...???
am incercat si eu keta...intramuscular...nu este exact asa cum se spune...dar in fine...pana sa incercati voi insiva ...ramaneti cu ceea ce auziti..:)

Anonim spunea...

nu sunt pro nici contra,consum k de mult timp,si nu sunt dependent...si in legatura cu presa...sunt extrem de prosti.dar multa lume ii crede...asta e...terminati

Anonim spunea...

eu zic ca sunt destule informatii pt a pune pe cineva pe ganduri.. sincera s fiu, cred k dak omul nu ar fi incerkt 'produsul' nu ar fi scris despre asta.. in fine..
"consum k de mult timp,si nu sunt dependent..." - zici u? ai incerkt s t lashi? nu-i asha k e greu? dar u itzi impui k nuuu, nu ejti dependent (pt k nu vrei s acceptzi k ejti).
in urma cu foarte putzin timp am aflat d UNUL* dintre efectele kre apar dupa un timp indelungat (ktziva ani)si anume exfolierea pielii.. mie mi s pare oribil, adik chiar nu m pot impak q ideea..
vb auturului "nu pot sa decid pentru tine , si nici nu as incerca".. am decis pt mn shi incerc (m chinui chiar) s aj p calea cea buna :)

*mi s-a spus k mai sunt ink 2, dar nu sunt ink pregatita din punct d ved. moral s le aflu
PS: nu am decis in urma citirii artcolului ;)

End3r spunea...

Deşi nu mi-am propus sa intervin , da-mi voie sa-ti spun (anonima nr.2) ca până una alta , apreciez mult mai mult ca anonim 1. s-a exprimat cat de cat decent , fara "messengerisme" (k,j,etc.)
Cat despre "nu sunt pro nici contra,consum k de mult timp,si nu sunt dependent" da-mi voie sa iti spun (dragă anonimă nr.2) ca ceea ce spune el poate fi plauzibil. Ceea ce pot sa-ti spun este ca , cineva , daca are destul self-control (si nu autosugestie cum ai spus tu , "imi spun singur ca NU sunt) poate sa treacă uşor peste pragul psihologic "addictive". Adica , fiind mai precis , vreau sa spun ca cineva poate sa incerce ocazional (la distante mai mari de 1 saptamana) fara sa cada pradă K-ului. Daca vrei sa aflii de o amină ce poate creea o dep. psihica aproape totala orienteaza-te catre MDMA (nu am zis MDA sau pill-uri de cacao) si ai sa vezi acolo :).

Acum punctul doi, am auzit si eu de aceste side-effects cum ar fi exfolierea pielii, si poate mai rau decat asta leziunile olney (neurodepletion, adica neuroni "goliti" de mediatori chimici) pierderi de memorie , depresii cateodata etc. Nu am de unde sa stiu din moment ce nu sunt "user" dar pot sa-ti fac urmatoarea afirmatie. Fiecare isi face singur drumul in orice . mai ales in viaţă. Si trebuie sa invete (acest fiecare din noi) sa-si asume consecinţele acţiunile lor INDIFERENT care ar fi acestea. Ca sa nu mai spun "cu cat te gandesti mai mult la un lucru cu atat tinzi sa ai parte de el mai mult). Deci ai grija ce asculţi si ai si mai multa grija ce crezi.
Si ca "footnote" (adica nota de subsol) nu cred ca articolul ar trebui sa te influenţeze in nici un fel, a fost scris pur si simplu dintr-o atitudine relativ antisociala si deasemeni scârbită de prejudecăţile si prostia din randul oamenilor. In caz ca nu ai observat nu am oglindit in el doar partile pozitive sau negative , ba chiar din contra , in alt post mai recent pun mai mult accent pe latura negativa daca ai fi citit.

PS: K-ul intram. la fel ca orice altceva nu este pentru oricine si nu oricine este facut pt "chestii. Poti sa perserverezi cautand ceva ( si fara sa uiti scopul, EVER) sau sa tragi o concluzie (de care sa te tii) din cele cateva incercări. Inca odata, nu te îndemn ci doar constat.

Real-K spunea...

Da... ceva in genu in mare parte e corect ce ai spus. Mai ales partea cu presa ai perfecta dreptate. pace :)

Anonim spunea...

nici pro nici contra ca am incercat`o si sincer si acum sunt mort pe keta da mno in fine .. mie imi place sa ma decomentez daca consum vre`un drog.. sa shtiu la ce sa ma astept ...

Coca.Cola spunea...

pro ...

Alice_Goes_Mental spunea...

hmm multi nu stiu ce este aia ketamina si vorbesc!!!am bagat ketamina aproape de toate felurile bulgareasca,olandeza,vetaset..dar mai nou a aparut KETALROM oups ketamina romaneasca!!!ff tare adica la o masura de 1 ml erai jos instantaneu!!!am bagat ketamina 1 an si 6 luni!!!in primul an bagam 1 sticla de 20 sau 25(olandez)pe zi!!aveam muschii vineti mai sunt si fata si imi era rusine sa merg cu un tricou pe mn!bineinteles in faza numita "retard" numai imi pasa de nimic o priveam pe mama in ochii si nu imi pasa ca ma vede in halul acela!!!apoi au venit acele 6 luni in care am slabit de am ajuns la 42 de kg!am zi sa incerc sa numai iau GRESIT!ESTE IMPOSIBIL atata timp cat umbli cu oameni care baga ketamina!!in fn m'am lasat timp de 3 luni cu chiu cu vai si acum o luna hoopaa 1 mai am plecat la mare KUDOS mda si bineinteles pe tren in fiecare compartiment aproape toata lumea ketamina!!puteam sa ma abtin..NUUU..dar atat mi'am dorit sa ma las incat dupa vacanta la kudos de cand am ajuns in buc pe 4 mai nu m'am mai atins de el!!CONCLUZIA-poti sa te lasi si dupa 10 ani doar daca nu mai umbli in lumea asta!!incearca sa stai chill la p.c cu tov..fumatzi..mancati:)) o sa fie mai placut!!si oricum multa lume consuma ketamina in club la muschii si rau fac:| acelasi lucru l'am facut si eu si ma trezeam dupa 20 de min ca nu stiam ce sa intamplat pe parcursul serii.am pierdut multi dj'ii din cauza asta si acum imi pare rau!!SPER CA V'AM AJUTAT IN VREUN FEL!:* toate cele bune!!!!!!!!P.S INCERCATI REGENON CU KEY PE NAS SAU BB CU KEY PE NAS:D ffff tare:X:X

Jojo spunea...

Am incercat vetased i.m, dupa care i.v. intr-o singura noapte. Cat timp eram pe k, mi se parea jalnic ca fac asta, dar dupa jumatate de ora imi doream sa-mi bag din nou... Pana am terminat o sticla (in 3). A trecut o luna de atunci, intre timp am mai avut ocazia sa-mi fac, dar m-am rezumat la a gasi vena oamenilor si a le face lor. Sufar de icrs asa ca sunt dependenta de hemisuccinat de hidrocortizon. Pe viata, oricat ar insemna asta, in niciun caz mai mult de 15 ani. Experienta a fost geniala, recunosc, dar nu cred ca am nevoie de o dependenta in plus. Si la ce psihic am, stiu ca as fi devenit dependenta. Senaztiile pe care le-am avut eu au fost:
-ma miscam ca un robot, gesturile mele erau absolut mecanice
-aveam impresia ca am picioare luuuuuuuungi, le priveam de sus si mi se pareau imense
-puteam sa stau oricat in orice pozitie incomoda
-vedeam obiectele contorsionate, mainile mele pareau foarte mari, in comparatie cu corpul, si in general percepeam diferit tot ce tine de proportii
-ma simteam lipsita de energie, simteam nevoia sa stau intinsa pe spate si, cand ma ridicam, aveam imprsia ca urc sute de metri.
Am avut si alte senzatii, dar tin foarte mult de interior, de felul meu de-a fi si nu cred ca au vreo relevanta, vorbind la modul general.

A doua zi ma simteam foarte obosita, dar n-am varsat. Ma enerveaza oamenii care consuma k. Asta ii face antisociali, isi pierd tot ce au construit intr-o singura secunda. Problema este ca, atunci cand esti pe k, esti tot ce nu vad cei din jurul tau ca esti de fapt, si totul se amplifica. Si-ti doresti sa simti din nou asta. Totul vine de la cei din jurul tau. Tipa care m-a facut sa incerc k lua de vreo 2 ani. Am stat vreo 3 zile pe la ea pe acasa, i-am explicat cat de ok e ea ca om de fapt. a inteles ca are calitati sociale, a inteles ca are puncte bune pe care si le poate valorifica, a inteles ca poate sa fie fericita socializand, distrandu-se altfel. Si s-a lasat. A demonstrat ca se poate.

Anonim spunea...

Sunt dependent de key de 7 ani 2 ani am tras pe nas shi 5 am bagat i.v. combinat i.m. shi pot sa recunosc ca sunt dependet...Te potzi lasa de Ketamina dar trebuie sa ai ambitzie shi sa nu mai umbli cu acele persoane care consuma.Sfatul meu este sa nu incerci nici macar o singura data ca poate itzi place shi ajungi departe...

Anonim spunea...

no k no party!

Anonim spunea...

mortule tu esti frate? "Sunt dependent de key de 7 ani 2 ani am tras pe nas shi 5 am bagat i.v. combinat i.m. shi pot sa recunosc ca sunt dependet...Te potzi lasa de Ketamina dar trebuie sa ai ambitzie shi sa nu mai umbli cu acele persoane care consuma.Sfatul meu este sa nu incerci nici macar o singura data ca poate itzi place shi ajungi departe..."
da e ciudat cu keyu de 3 ani trag, de 2 iv si simt ca parca imi cere cateodata daca nu am sa trag...9 luni am tras 2 coane pe zi. am slabit 20 kg! salut sa nu te apuci

serj spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
serj spunea...

pro k e bun si trag in fiecare weekend apropo muncesc si sunt un om relativ normal din puncte de vedere social si fac asta de aproximativ 4 ani nu am prins nici o dependenta in afara de cea ca iti place si vrei asa ca daca nu e vorba de o depenenta fizica stati prost la capitolu psihic ... aaa si un gigi te face sa uiti de dependenta ta imaginara de k multa bafta si rinichi de otel =)))

Anonim spunea...

Consum ketamina Intramuscular de 4 ani si....da fara sa iti dai seama devii dependent psihic de ea(depinde foarte mult si anturajul in care te invarti)....dar PLM imi place la nebunie:NO KEY NO PARTY!!!

Anonim spunea...

da..deci,eu am tras doar o singura data(acum 2 luni)..si mi-a placut si nu mi-a placut in acelasi timp..(are partile bune dar are si parti rele..unele efecte) dar..acum stateam si ma gandeam ca as vrea sa mai iau niste k ca...parca era bun :)) cam asa sta treaba...deci...am sa mai iau..

Anonim spunea...

Sunt multe alte droguri psyhedelice care sunt cu mult mai putin daunatoare decat ketamina.In Marea Britanie ketamina este unul dintre cele mai populare droguri,recent am vazut un studiu facut de cei de la Oxford in care ketamina se clasa pe locul 3 ca fiind cel mai periculos drog.Dupa un consum indelungat mai ales in muschi organismul incepe sa-ti tolereze substanta din ce in ce mai mult pana poti sa ajungi cand poti sa ajungi in situatia in care sa-ti opreasca inima.Eu personal am incercat ketamina pe nas nu mi-a placut,sunt lucruri mult mai placute cum ar fi mdma sau 2ci 2cb lsd.....Sfatul meu este sa nu baga-ti pentru ca eu personal cunosc oameni care nu se pot lasa de K si stiu ce consecinte a avut acest drog asupra lor.

End3r spunea...

Despre acest lucru (dependenta/toleranta) vorbeam aici

http://dimetiltriptamina.blogspot.com/2008_12_01_archive.html

Anonim spunea...

pro sau contra...nu incurajez pe nimeni sa consume..dar din atatia aici poate sa imi faca si mie rost de un con de nemtzeasca? ;))

Anonim spunea...

vreau si eu dar nu stiu cum sa fac denvarr e id-ul meu pitesti

Anonim spunea...

Dependentza de K? Sunteti cu capul oameni buni.. am luat 3 ani droguri K-ul fiind de copii mici, pe langa Cox si Dava.

Am 2 ani de cand nu mai bag nimic, nici legale (tzigari etc..), nici ilegale (Dava, K, LSD, Verde, MDMA, PCP etc..). Cei drept atunci s-a nascut baietelul meu poate asta a fost ca un impuls, dar nu faci nimic daca nu ai capul pe umeri si orice drog bagi sa il bagi cu limita.

Cel care a scris post-ul are o anumita dreptate cu stirile ca exagereaza dar nu vad cum poate vorbi despre un drog pe care nici macar nu la consumat. Vorbesti si scrii frumos si corect gramatical dar mi se pare foarte ciudat sa vorbesti despre ceva ce nu cunosti personal.

Incat despre droguri.. in majoritatea cazurilor le iei cand intri intro depresie poate chiar fara sa sti, si tu zici ca iei din curiozitate dar defapt esti in depresie si acel drog pe moment te face sa te simti mai bine dar cu timpul iti adanceste depresia si poti avea probleme mai mari.

Dependenta.. nu exista.. cel putin pentru mine, eu nu pot sa imi imaginez cum poate sa stea lumea dependenta.. poate din prostie.

Ca mori de la droguri.. singurul drog de la care stiu ca moare lumea pt. ca mi-au murit niste prieteni, este Dava(heroina), pentru ca nu sti niciodata puritatea ei si esti obisnuit sa iti bagi un 0.4.. 1.0.. si dai de una pura.. te face una cu pamantul sau in combinatzie cu cox.

Si daca e sa te gandesti asa in mare.. toti au drogurile lor.. uni netu.. cafeaua.. tzigarile(majoritatea), sunt toti niste drogati, nu numai cei care baga K.. Dava.. si parintii vostri sigur au ceva la care nu pot sa renunte. Eu am reusit sa ma detasez de toate lucrurile astea si sa imi traiesc viata fara "aditive" :) mai ales acum cu baietzelul meu si sotia mea care imi ocupa tot timpul.

Si ca sa nu ma injurati, acuzati sau mai stiu eu ce pitici pe creier aveti.. acesta este doar punctul MEU de vedere si imi pare rau daca te simti, va simtiti insultati dar nu este intentia mea- Singura mea intentie a fost sa imi spun propriul punct de vedere.

Anonim spunea...

K-ul e bun coae,dupa ce sti sa-l controlezi.... bagati-vaaa,nu ezitati ;))

SaKaL spunea...

Buna dar in cantitati mici si rare
PRO!

Unknown spunea...

de unde pot cumpara si eu ketamina?contactatima pe id-u de mess:stripper_buc23

End3r spunea...

Glumesti ,blogul nu incurajeaza consumul de ketamina, incerca doar sa prezinte o latura cat de cat obiectiva a consumului ketamina.

Ai mai fost pe la hipodrom lately ?
Ti-ai facut analizele la veterinar ?

End3r spunea...

Glumesti ,blogul nu incurajeaza consumul de ketamina, incerca doar sa prezinte o latura cat de cat obiectiva a consumului ketamina.

Ai mai fost pe la hipodrom lately ?
Ti-ai facut analizele la veterinar ?

doctoru spunea...

e bun la inceput... pana te obisnuiesti cu el si nu prea mai are nici un efect misto decat ca te faci lemne....sunt PRO pt ca nu te distruge cum fac altele...

Anonim spunea...

COPII AM FACUT CHESTIA ASTA 3 ANI ,AJUNSESEM LA 2 STICLE PE ZI TOT CE POT SA SPUN E CA M-AM LASAT .DAR E CEL MAI TARE DROG .

Anonim spunea...

cum se numeste exact sticla ?? ketamina exact asa se numeste la cabinetele veterinare ?

Anonim spunea...

Ba de unde iau si eu niste k?

Anonim spunea...

deci nu pot sa cred ca exista persoane de acord cu mine...doamnee!
precizand faptul ca sunt din hateg (bla bla ,lotul ketamina,bla bla),vreau k-ul inapoi!:))

Anonim spunea...

o ard cu take de vreo 4 ani..e ok..m-a schimbat foarte mult chimia sa zic asa..se manifesta diferit la fiecare..multi zic ca e un psihedelic de down..mie imi da si energie..imi creaza starea perfecta..amplifica tot ce vrei tu..chestiea e ca substantele nu sunt pentru oricine..iti dau multe senzatii tari si poti invata foarte multe daca lucrezi impreuna cu creieru tau,daca gandesti mai precis ! la inceput m-am indragostit de ea..te da cu capu de pereti frate,calatorii astrale,iti iesi din corp..chestiile astea le poti face si fara,doar ca iti trebuie exercitiu..ketamina te ajuta..in fine nu are rost sa mai continui..cine stie cunoaste.am avut o perioada in care zi de zi consumam si chiar cantitati mari..un flacon,2..adica 50 de ml pe zi..sunt hardcore-ist..dar am fost si echilibrat..nu-mi sta mintea doar la k..imi vad de viata mea de zi cu zi si sunt un om normal..doar ca nu mai imi place sa-mi omor creieru cu alcool..cred ca e cea mai proasta investitie..orice lucru are parti bune si rele..ee..ketamina e povestea vietii mele..probleme cu diicotu>vezi cazu de la hateg din 27 august 2010....si da frate,daca nu gandesti putin iti prajeste capu in timp si cade greu la pateu..cea mai urata chestie care am luat-o din k a fost hepatita C..din cauza acelor..dealeru de la care am luat era si consumator..dupa intravenos cu aceiasi seringa isi administra din fiola..el fiind purtator de virus iar eu consumator si luand de la el..am primit si ceva bonus.. :)) da astea sunt riscurile..cascati ochii ! sanatate maxima ! aa..era sa uit..daca trageti k..lasati dracu nicotina,cafeaua,cola,acidulate..bla bla..mancati sanatos..si mai faceti si tratamente cu calciu,magneziu etc..deaia se exfoliaza pielea..din cauza calciului..ketamina pentru a-si face efectu se metabolizeaza cu calciu din organism..pace !

zafer spunea...

am gasit odata un sac de k ; lucram la o clinica de chirurgie estetica, o luna am stat numai in cap , pana si la lucru veneam torpilat; e de belea oricum

Anonim spunea...

eu am consumat ketamina la varsta de 13 ani si mam putut lasa
Nu stiu cum va da voua dependenta

Anonim spunea...

PRO CHEI! PRO WEED! PRO SHROOMS!
In rest, imi pare rau ca am vazut cativa "roboti" a.k.a. "ratoni speriati de media" sau "prost-indoctrinatii sistemlui" cum imi place sa ii numesc pe acesti indivizi care scriu cu "k" in loc de "ca", care nu au incercat NICI UN drog NICIODATA in viata lor si au niste idei preconcepute de-a dreptul retardate despre intregul fenomen.
Concluzie?...TRIST este locul in care a dus comunismul Romania.Poate, doar peste 50-100 ani dupa ce toata doctrina si toti cei care o propaga vor muri, vom ajunge si noi la nivelul intelectual la care sa putem diferentia HEROINA de cannabis sau CRACK de psilocibina si sa intelegem cu adevarat beneficiile MEDICALE, SPIRITUALE si RECREATIONALE ale acestor "droguri" pe care NATURA/UNIVERSUL ni le-a oferit pentru a ne inlesni evolutia ca specie.
That being said, I bestow upon all my brothers wishes of PEACE.

Anonim spunea...

toxicomanilor! n`aveti ce face ?!?
CONTRA!

Anonim spunea...

pt ultimul comment..cred ca tu nu ai ce face cu viata ta ratatule

nico spunea...

niciodata n-o sa stii cum si unde te duce k`u ..la fiecare dintre noi are un alt efect ... eu una nu am incercat,desi curiozitatea e mare,chiar foarte mare...dar mai bine ma abtin,continui cu ale mele(fara legale!). hai salut! aveti grija de voi. ;)

Anonim spunea...

salut eu am prizat de vreo 2 ori key si mi-a placut mult, nu am mai avut ocazia dar acum sa ivit din nou si as vrea sa iau IM credeti ca ar fi mult sa-mi dau de prima oara o doza mai mare de 50 mg? as vrea sa obtin o decorporalizare completa....

Anonim spunea...

Cine naiba esti tu sa dai sfaturi in folosirea ketaminei ,detalii despre cum se obtine praful si chiar detalii despre "dozajul corect" pentru diferite stari care le poate oferii acest drog ?
Mai bine puneti-va streangul de gat sau aruncati-va de la geam daca stai la etaje superioare ,toti bloggerii de genul (de doi lei) ,din cauza asta se alege praful de tara asta si de generatiile tinere care ar trebuii sa isi faca un viitor ,voi ar trebuii sa oferiti o educatie daca la tv nu prea au parte de asa ceva .
blogger de doi lei ce esti , sa-ti fie rusine !

Junk spunea...

Buna. Stie cineva daca se mai poate lua Vetased sau Ketalrom din farmaciile veterinare? Ultima data am bagat K prin 2009 si a fost foarte ok. Un prieten mi-a zis ca se puteau lua din farmacii la liber, dar mai nou nu am gasit nici pe net nici la farmacii.

Anonim spunea...

Nu prea stii cand se scrie "fi" si cand se scrie "fii". Ai gresit constant formele.

Anonim spunea...

am tras si eu. Methoxetamine,un derivat din ea. Bestial ce sa zic,o data s-a intamplat. As vrea o sticla dar nu stiu de unde sa o procur

Anonim spunea...

Daca vinde cineva mai ieftin il/o rog sa ma contacteze pe mail laura_m1989.

Anonim spunea...

durere de cap cu ketamina asta frate..luati DXM.

daca are cineva DXM in cantitati mari de vanzare contact valiumalert@yahoo.com

Anonim spunea...

De unde pot lua ketamina?

ionutvls spunea...

Buna ziua nu va plictisesc cu povestile mele despre episoadele de dupa consum pt ca sincer nu stiu exact ce consumam insa au fost momente destul de urate psihic pentru mine unul din episoade "devenisem un fel de apostol adica devenisem atat de credincios incat nu puteam nici sa omor o musca fara a-mi face mii de procese de constiinta daca e bine sau nu si cea mai mare teama era daca dumnezeu ma va pedepsi pt acel lucru,ciudat era faptul ca puteam atinge o musca cu degetul fara a zbura si multe altele parca de multe ori puteam gandi ce gandeau animalele din jurul meu.am avut o perioada in care simteam ca pot fi oricine mi-as fi dorit adica orice este facut de mana unui om as fi putut face si eu si multe multe alte stari pe care nu le povestesc acum din lipsa de timp,si permanent credeam ca cei din jur sunt impotriva mea adica ceva de genu singur pe un camp inconjurat de lupi,orice miscare sau coincidenta din jurul meu o vedeam si o analizam int-un mod panicos si cu un alt inteles decat cel pe care l-ar vedea altcineva.tot ce v-am zis mai sus s-au petrecut in lipsa consumului pe o perioada can de 4 saptamani si nu o singura data ci de fiecare data cand opream consumul mentionez ca prizam si fumam botanice.In fine povestea e foarte lunga.La inceput cred ca am comsumat ceva similar K pt ca totul era bine insa cel ce-mi vindea nu a mai adus o vreme iar apoi ceea ce incepuse sa aduca mi-au dat aceste episoade.in incheere am o intrebare cum pot face si eu rost de K .astept raspuns pe ica.ilaria@yahoo.com